ESEMÉNYNAPTÁR


SZEPT

28

  ETK-Eduvital oktatás 17. félév
SE Egészségtudományi Kar + online
16:30

OKT

5

  ETK-Eduvital oktatás 17. félév
SE Egészségtudományi Kar + online
16:30

NOV

16

  ETK-Eduvital oktatás 17. félév
SE Egészségtudományi Kar + online
16:30

További események...

 

Támogasson minket!


Adója 1%-ával Ön is támogathatja
az EDUVITAL tevékenységét!

Alapítványunk adószáma: 18732168-1-42

Köszönjük!

 


 

Oldalainkat 85 vendég és 0 tag böngészi


Védőoltás fórum

 

A Magyar Immunológiai Társaság vezetősége "A védőoltás véd!" címmel információs fórumot indított a Facebook közösségi oldalon, amelynek célja a védőoltással kapcsolatos kérdések, problémák megvitatása.

 Az alábbi tájékoztató levelet a fórumról idézzük:

Kedves Érdeklődők,
Szeretnénk minden eszközt megragadni a társadalom egészségének megőrzése érdekében, ezért mi, a Magyar Immunológiai Társaság immunológus orvosai, kutatói és allergológus, infektológiai és járványügyi szakemberek elhatároztuk, hogy aktívan szembeszállunk a védőoltásokkal kapcsolatos összeesküvés-elméletekkel, és a legtöbb esetben indokolatlan és egyben nagyon veszélyes tévhitekkel.

A téveszmékkel szembeszállunk, és ezzel együtt a tájékozódásnak ajtót nyitunk! 

Örömmel vesszük, ha hozzánk fordulnak kérdéseikkel, mert hisszük, hogy a nyílt, hiteles, szakmai, a mindennapi ember számára érthető formában születő válaszok segítenek a tisztánlátásban.
Kérjük, hogy írják meg mi foglalkoztatja Önöket a védőoltásokkal kapcsolatban, miről szeretnének bővebb információt, esetleg tanácsot kapni.
Ennek érdekében Facebook fórumot („A VÉDŐOLTÁS VÉD!”) hívtunk életre, hogy minden konkrét kérdésre szakmai választ adjunk. Nyilvános kérdéseikkel lehetővé teszik, hogy mások számára is tájékoztatást nyújthassunk, és új, vagy kapcsolódó kérdések fogalmazódhassanak meg, melyekre szintén nagyon szívesen válaszolunk. Bizalommal és őszinte nyitottsággal várjuk érdeklődésüket.
A kérdéseket Facebook oldalunkon válaszaink kíséretében posztoljuk, heti rendszerességgel. Amennyiben valamely kérdésre adott válaszunkhoz szeretnének kommentet fűzni, kérjük hivatkozzanak a releváns posztra, így arra adott válaszunkat párbeszédként fogjuk megjeleníteni.
A kérdéseken és válaszokon kívül igyekszünk további hasznos ismeretterjesztő anyagokat posztolni és Facebook oldalunkat az igényeknek megfelelően formálni a jövőben.
Kérjük kérdéseiket címezzék a Magyar Immunológiai Társaság vezetőségének képviselőjeként dr. Falus András címére (andras.falus@eduvital.net).
Forduljanak hozzánk bizalommal, orvosi és kutatói tapasztalatainkkal és tudásunkkal állunk az Önök rendelkezésére, és várjuk védőoltásokkal kapcsolatos kérdéseiket, meglátásaikat!

a Magyar Immunológiai Társaság vezetősége

 

A védőoltás kampánnyal kapcsolatban megjelent írások:

 

OSense O-Sense